Dispunem de mijloace diversificate si adecvate fiecarui tip de transport astfel incat sa putem asigura disponibilitate si eficienta.

Misiune. Viziune. Strategie.

Continuam sa punem in valoare pasiune in ceea ce facem, sa dezvoltam o companie, un brand puternic, ce are la baza orientarea catre client si care intelege pe deplin nevoile si asteptarile indviduale de transport.

Dezvoltarea personala si profesionala a intregii echipe Mistral Logistik este un aspect pe care am pus mereu accent, pentru ca vrem sa incurajam evolutia, atitudinea pozitiva dar si o implicare activa in fiecare din etapele ce tin de serviciile oferite.

Ne dorim sa atingem nivelul de excelenta in toate aspectele activitatii noastre, preocupandu-ne permanent in a gasii noi modalitati de imbunatatire a serviciilor de transport oferite, incluzand mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie al clientilor si colaboratorilor nostri.

Apreciem calitatea si profesionalismul, de aceea intreaga noastra flota este reinnoita regulat, siguranta rutiera si mobilitate fiind certitudinea respectarii standardelor de calitate ce raspund cu succes normativelor Europene.

In fiecare an realizam sute, poate mii de transporturi rutiere de marfa, in conditii de siguranta totala, pe rute ce au ca si acoperire intreaga Europa. Datorita increderii acordate de dvs, clientii si colaboratorii nostri, reusim sa atingem rezultate deosebite chiar si in situatii speciale.
despre mistral servicii transport marfa

Ne mobilizam sa obtinem solutii optime pentru cerintele dvs, suntem 100% implicati, suntem Mistral Logisitik!